Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

Φωτογραφία - Video Γάμου BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

Φωτογραφία - Video Γάμου BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

«Οι ερωτευμένοι έχουν ένα δικό τους φως».

Κωνσταντίνος Παπαχειμώνας 

Οι φωτογραφίες του γάμου αποτυπώνουν ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες προσδοκίες για μια όμορφη ζωή.

Θέλω να αποτελέσω ένα κομμάτι της εμπειρίας δύο ανθρώπων που ενώνουν τις ζωές τους, να αποτυπώσω τη χαρά και το φως της αγάπης τους, αλλά και να αναδείξω τις μοναδικές τους προσωπικότητες.

Πιστεύω οτι τα ερωτευμένα ζευγάρια ταιριάζουν απόλυτα με το διάφανο ελληνικό φως και ταυτίζονται με το «παντοτινό» και το «άφθαρτο». Κάθε μια από τις τέσσερις εποχές έχει το δικό της φως και χρώματα. Η Φύση, ακριβώς όπως ένα έργο τέχνης, προσφέρει το τέλειο σκηνικό σε οποιαδήποτε εποχή κι αν διαλέξετε να πρωταγωνιστήσετε!

Η εξειδικευμένη ομάδα της Bright Bride Photography είναι πρόθυμη να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε μέρος κληθεί. Εκτός από τη φωτογραφία, τη βιντεογραφία και τη λήψη με drone, σας προσφέρουμε και συμβουλευτική καθοδήγηση της διοργάνωσης του γάμου σας, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν κατάλογο συχνών ερωτήσεων (FAQ), που θα λύσουν τις κύριες απορίες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, να βρούμε τι σας εμπνέει, και να το κάνουμε πραγματικότητα.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά